GYIK

Hogyan tudok rendelni?

A Tudnivalók a vásárláshoz menüpont alatt részletes segítséget nyújtunk a vásárlás menetéhez.

Mennyi idő alatt érkezik meg a termék?

Az egyes termékek adatlapján minden egyes esetben feltüntetünk egy szállítási idő sávot. Ez esetenként lehet kevesebb is, de az egyedi méretre készülő ruhák esetében azonban inkább a sáv magasabb értékét kell venni. A ruhák minden esetben megrendelésre készülnek, ezért a megadott idő a ruha készítési idejét is tartalmazza, illetve a tényleges szállítási időt.

Miért olcsóbbak a vételi árak, mint másnál a kölcsönzési díjak?

Pontosan tudjuk, hogy mennyi stresszel és idegeskedéssel jár a szervezés. Saját bőrünkön tapasztaltuk ezt meg, így szeretnénk segíteni azon menyasszonyoknak, akik jó minőségű, stílusos és egyedi ruhát keresnek a Nagy Napra, de mégsem irreális áron.

Szeretnénk, hogy a ruha kiválasztása egyszerű legyen Számodra: nem kell sok-sok ruha próbán részt venned, csak add meg a pontos méreteidet és pár héten belül futárunk házhoz viszi Neked a kiválasztott ruhát, amiben tündökölhetsz a nagy napon.

Ruháinkból készletet nem tartunk fenn, így tudjuk ezeket az árakat biztosítani hosszabb távon is.

Ha neked is az a fontos, hogy az esküvői webáruház nyújtotta kényelmi lehetőségével élve válassz ruhát, amikor csak akarsz, akkor nálunk a helyed.

Ki tervezi a menyasszonyi ruhákat?

Minden esetben megrendelésre készülnek a ruhák, ezért az elkészítési és szállítási idő akár 30-40 napot is igénybe vehet.

Mivel különböző beszállítókkal dolgozunk, a világ több pontjáról érkeznek a ruhák, általában kisebb szabászatokból.

Azonban emiatt a méretek a megszokottól esetenként eltérhetnek. Ez minden terméknél feltüntetésre kerül. Mielőtt megrendeled a terméket, kérünk, hogy ezt vedd figyelembe.

Ezért a rendelés során kérünk, hogy a méreteket pontosan add meg, amennyiben egyedi tervezést vennél igénybe. Amennyiben pedig a konfekció méretből választanál, akkor is feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatot. 

Van-e lehetőség menyasszonyi ruha egyedi méretre varrására?

Esküvői webáruházunk nagy előnye, hogy igyekszünk olyan kollekciókat összeállítani Neked, amibe könnyű beleszeretni. Sok esetben elérhető az egyedi méretre történő rendelés, mert mi így is tudjuk biztosítani azt az ár-érték arányt, hogy egyetlen kölcsönzés áráért új ruhát tudj vásárolni.

Ez a lehetőség a termék adatlapon feltüntetésre kerül és a méret kiválasztásánál az "Egyedi méret"-et kell kiválasztanod. Minden egyedi megrendelésnél kötelező az Egyedi megrendelőlap kitöltése.

Hogyan tudom a méreteimet pontosan lemérni?

A méréshez részletes segítséget nyújtunk a Hogyan mérjek pontosan menüpont alatt. Érdemes átolvasni.

Vissza tudom-e küldeni a terméket, ha nem jó?

Az egyedi méretre készülő ruhákat nem áll módunkban visszavenni vagy cserélni. Minden egyéb esetben 14 nap áll rendelkezésedre, hogy visszaküldd a terméket.

Bővebb információkat az Általános szerződési feltételekben vagy a Szállítás, fizetés menüpontban találsz.