Milyen menyasszonyi ruha lesz a befutó Meghan Markle esküvőjén?

Még mindig igazi titok övezi, hogy melyik ruhára esett a választása a legújabb leendő hercegnének. Lázban tartja a világot, ahogyan persze minket is. Rengeteg találgatás látott már napvilágot, de pontosan persze csak holnap fogjuk megtudni melyik is az a menyasszonyi ruha, amelyben Meghan végig vonul a Szt. György-kápolna (St. George's Chapel) falai között.
Azért kicsit mi is eljátszottunk a gondolattal vajon mi mit viselnénk a helyében, mi is lenne számára a legjobb választás? Milyen tényezők befolyásolhatják a döntését és kinek a tanácsát kérhette a gyönyörű menyasszony a készülődés során?

 

Mi a trend az utóbbi időkben az előkelőbb hercegi, királyi körökben?

Meghan ugyan úttörő bizonyos dolgokban, biztosan fog hozni számos friss és érdekes változást a hercegnéi ruhatárban, de annyira azért nem valószínű, hogy elég bátor lenne derekasan eltérni a hagyományoktól. Az angol királyi családban ezt még valószínűleg ő sem engedheti meg magának. Ezért, ha visszatekintünk az elmúlt évek felsőbb körökben történt menyegzőire, akkor azért néhány sejtésünk már lehet az irányvonalat illetően.

  • Christian hannoveri herceg és Alessandra de Osma 2018 márciusában másodszor is kimondták az igent, a menyasszony hazájában, Peruban is.A hercegné gyönyörű hosszú ujjú, csipkés ruhát viselt, amelyet Jorge Vazquéz spanyol dizájner készített. A ruhához extra hosszú uszály is tartozott, amelyhez két női kéz segítsége is elkelt, hogy Alessandra vonulni tudjon a csodás költeményben. A kiegészítőket tekintve természetesen nem maradhatott el a földig érő fátyol és a különleges hannoveri virág tiara, amelyet már korábban Caroline hannoveri hercegnő is viselt.

caroline_hercegno_ruha

Kép forrása: https://www.infobae.com/vidriera

  • A monaco-i származású ifj. Ernst August herceg és dizájner felesége Ekaterina Malysheva 2017-ben kötötték össze életüket. Az ara le sem tagadhatta volna szakmáját, hiszen olyan menyasszonyi ruha költeményt viselt, amely szemkápráztató volt. Csipkével és gyöngyökkel borított, uszályos ruháját barátnője, a szintén tervező Sandra Mansour készítette. A tiara és a fátyol itt sem maradhatott el.

monacoi_ernst_august_herceg_eskuvoje

 Kép forrása: www.popsugar.com

Az angol királyi család ikonikus alakjainak választása

is olyan tényező, amely bizonyosan befolyásolta Meghan Markle leendő hercegné döntését.

A királyi udvar jól ismert eleganciája és stílusossága megköveteli, hogy minden új családtag is hasonlóan jó ízléssel válassza ki a menyasszonyi ruhát.

Kate Middleton olyan fazonot választott, amelytől sokunknak leesett az álla. V-kivágású, csipkás ruhája szemet gyönyörködtető, szuper elegáns volt és tökéletesen illet tökéletes alakjára.  Elbűvölő megjelenésével igazán nagy kihívás elé állította a leendő arákat az angol nemesi családban.

kate_middleton_ruhaja

Kép forrása: https://www.marthastewartweddings.com

Diana hercegné ikonikussá vált menyasszonyi ruhája ugyan ma már nem a legaktuálisabb divatot tükrözi. Azonban,ha a fazont, megjelenést és a kiegészítőket nézzük, akkor bizony észrevehetjük, hogy Lady Diana hosszú időre megalapozta a királyi udvar esküvői költeményeinek irányvonalát.

Az a tündöklő tökéletesség és légies elegancia, ami őt körülvette a legegyszerűbb ruhában is kiemelte volna őt. Persze ez a darab nem volt egyszerű és színét tekintve nagyon is kirívó volt, hiszen nem klasszikus fehér ruháról van szó.

Vajon Meghan is inkább ekrü, esetleg bézses árnyalatú ruha mellett fog dönteni?

diana_ruhaja

Kép forrása: http://www.modaforte.pl

De ki is tervezi vajon az új hercegné ruháját?

Sajnos senki nem tudja pontosan, ezt a titkot is szigorúan őrzik az udvarban, de a legtöbb találgatás azt támasztja alá, hogy Meghan egy Ralph&Russo költeményben fog az oltár elé állni. Ralph&Russo egy ausztrál divattervező páros, akik 2007-ben kezdték pályafutásukat.

ralph_russo_divattervezok

Kép forrása: https://www.townandcountrymag.com

A párosnak lenyűgöző alkotásaik vannak és úgy tudjuk, hogy Meghan nagy rajongójuk.

Menyasszonyi ruha kollekciójukban idén is olyan darabok kaptak helyet, amelyek méltán felkelthették a színésznő érdeklődését.

Mutatunk is néhány különlegességet Ralph&Russo-tól:

ralph_russo_bride1

Kép forrása: http://www.sweetpeaandblossom.com

ralph_russo_brid2

Kép forrása: https://www.harpersbazaar.com

ralph_russo_bride3Kép forrása: https://ralphandrusso.com

ralph_russo_bride4Kép forrása: https://ralphandrusso.com

Mindezek mellett persze a legfontosabb, hogy Meghan olyan ruhát válasszon, ami tökéletesen passzol az ő egyéniségéhez és biztosak vagyunk abban, hogy így is tett. Nagy izgalommal várjuk tehát a holnapi menyegzőt, ahol végre megtudhatjuk, hogy a legújabb angol hercegné melyik menyasszonyi ruha mellett is tette le voksát. Egy dologban biztosak lehetünk: újabb gyönyörű ruhaköltemény fog bevonulni a hercegi és királyi esküvők történelmi sorába.

 

Ha szeretnél feliratkozni blogunkra, akkor itt megteheted:

RSS feed 


Hozzászólások

Tájékoztatunk, hogy a beküldött hozzászólások áttekintésre kerülnek, mielőtt publikálásra kerülnének.