Melyek a legtutibb menyasszonyi ruha kiegészítők 2018-ban?

Ha már megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját, itt az idő elgondolkozni milyen kiegészítőket válassz még mellé. Egy jól megválasztott ékszer vagy fátyol még hatásosabbá teheti a megjelenésed, az egész külsődnek biztosít egy extra stílusosságot. Ha például egyszerűbb fazonú ruhát választottál, akkor pedig kifejezetten ajánlott feldobni valamivel. 2018 nagyon izgalmas évnek ígérkezik a menyasszonyi ruha kiegészítők szempontjából, mert hozott magával néhány igazán lenyűgöző újdonságot.

  

Fekete kiegészítők

Izgalmasan hagzik, ugye? Elsőre meglepőnek tűnhet, de az örök klasszikus fekete-fehér kompozíció bizony a menyasszonyi ruhatárban is megállja helyét. Lehet nehéz ezt elképzelned, de mutatunk néhány remek példát, ami bizony minket is lenyűgözött.

  • Fekete öv a derékra

Nagyon szépen kiemeli a derékvonalat egy szolíd selyemöv, a fekete szín erős kontrasztot szül, de tökéletesen működik, ahogyan láthatjátok.

menyasszonyi_ruha_fekete_ovvel

Kép forrása: http://www.bridalblissonline.com

  • Fekete fülbevaló

Az Etsy-n böngészve találtuk ezt a csepp alakú, gyönyörű fülbevalót például, amelynek közepét fekete cirkónia kő díszíti. Egyszerűen ellenállhatatlan.

fekete_menyasszonyi_fulbevalo

Óriás fülbevalók

A fülbevalóknál maradva 2018-ban nem mehetünk el amellett, hogy bizony a minél feltünőbb és nagyobb ékszerek az esküvői kiegészítők szerves darabjaivá váltak.

A vintage, bohókás stílushoz tökéletesen passzol, de egyszerűbb ruhát vagy frizurát tökéletesen feldob. Lehetsz nyugodtan bátor, hiszen te vagy a menyasszony, úgyis minden szem Rád fog szegeződni 😊

orias_menyasszonyi_fulbevalo

Forrás: Pinterest

Gyöngyök

Egy gyönygsor vagy gyöngy karkötő klasszikus esküvői kiegészítő, gyönyörű, nőies, bájos. Van, hogy édesanyánktól vagy nagymamánktől örököljük, így sokszor önmagában emléket hordoz és ehhez az emlékekhez még egy szuper nap fog társulni, amikor királynőnek érezheted magad. De a gyöngyökre idén másképp is gondolhatunk. Lehet hajban viselni őket, vagy választhatunk olyan ruhát, amelynek például ilyen gyönyörű hátrésze van, amelyet gyöngy gombsor díszít:

csipke_menyasszonyi_ruha-thebridalspark

A csipke hátú ruha megvásárolható a webáruházban

Kesztyű

A menyasszonyi kesztyű mostanában elhanyagolt darab, nem feltétlenül gondolunk rá, ami egyrészt érthető, hiszen nem mindennapi viselet és lehet kényelmetlennek találjuk. Azonban van olyan alternatíva, amelyet érdemes meggondolni.

Egy ilyen horgolt darab például annyira szemet gyönyörködtető, hogy szívesen viselnénk bármikor.

menyasszonyi_kesztyu

A kesztyű megvásárolható az Etsy-n

Hajdíszek

A különböző menyasszonyi hajdíszek már régóta igen népszerűek. Szuperül mutatnak egy hullámos, egyszerűbb frizurához vagy egy elegáns feltűzött hajhoz is, de akár rövid hajú menyasszonyoknak is ajánlott. Szerencsére rengeteg típusú hajdsíz közül választhatunk, ezekből is hoztunk pár példát Neked. A hajdíszeket megtalálod a The Luxe Bride Co kínálatában.

  • Hajtűk, hajcsatok

Az apró részletek segítenek tökéletesíteni a megjelenésed. Egy egyszerű hajtű vagy hajcsat is elegendő, ha szeretnél viselni valamit a hajadban, de visszafogottabb vagy.

menyasszonyi_hajcsat

  • Tiarák

Ha királynői megjelenésre vágysz, akkor viselj tiarát. Gyönyörű darabokat lehet találni. Egy feltűzött hajhoz pédául ez a pillangós, arany színű fejdísz szuper választás lehet. Ugyan sokszor az juthat eszünkbe, hogy a tiara túl sok, pedig ez bizony tévedés. Bájos, elegáns, viselője biztosan hercegnőnek érzi majd magát.

menyasszonyi_tiara

  • Virágfüzérek hajba

Az kézműves oldalakon virágos hajdíszeket is szupereket találhatsz. Egy vintage, romantikus esküvőre a legjobb választás, ha laza fürtjeidet egy kis virággal feldobod. Bájos, elegáns, nekünk nagyon tetszik.

viragos_menyasszonyi_hajdisz

Bátran játszunk tehát a menyasszonyi ruha kiegészítőkkel. Szerencsére nagyon széles választék áll rendelkezésünkre, érdemes rászánni az időt a tökéletes darab megtalálására. Egy jól eltalált apróság teljesen egyedivé tudja változtatni az összhatást, biztos lehetsz benne, hogy a vendégsereg csak ámulni-bámulni fog. Légy egyedi, légy stílusos, légy a leggyönyörűbb menyasszony 2018-ban.

 

Ha szeretnél feliratkozni blogunkra, akkor itt megteheted:

RSS feed 


Hozzászólások

Tájékoztatunk, hogy a beküldött hozzászólások áttekintésre kerülnek, mielőtt publikálásra kerülnének.