Esküvői ruha rendelés online? Tényleg lehetséges? A válasz: IGEN! Mutatjuk, hogyan...

Ahhoz, hogy hitelesen el tudjuk oszlatni a kételyeket a netes ruhavásárlással kapcsolatban, ahhoz először is mélyen a szemetekbe kellene néznünk. Ezt virtuálisan nem tudjuk sajnos megtenni, ezért inkább őszintén leírjuk hogyan lehetséges az esküvői ruha rendelés online.

menyasszony_vagyok_thebridalspark

Ha elolvasod ezt a cikket, akkor választ kaphatsz olyan kérdésekre, amelyek biztosan benned is megfogalmazódtak már és emiatt elbizonytalanodtál és inkább nem rendelted meg a ruhát, hiába tetszett nagyon. Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy gyönyörű menyasszonyi ruha boldog tulajdonosa lehetsz a bérlési árakhoz képest kb. fele annyi pénzből, vagy még kevesebből. Tényleg. Ez nem kamu és nem mágia.

 

Manapság már rengeteg helyen szét tudsz nézni, ha menyasszonyi ruhát keresel. Mégis sajnos azt fogod a legtöbb menyasszonyi ruhaszalonban tapasztalni, hogy horror árakon lehet ruhát bérelni vagy vásárolni. Ha szerencséd van és találsz egy jó varrónőt, akkor talán valamivel olcsóbban is meg tudod úszni, de még így is nagy valószínűséggel több, mint 100.000-150.000 Ft-ot fogsz kiadni a ruhára. Ez nem kevés pénz, érdemes tehát meggondolni.

Tehát az első érv az online ruhavásárlás mellet, hogy bizony pénztárcakímélőbb. Valljuk be, ez pedig nem elhanyagolható. Amikor egy esküvő önmagában is sokszor milliós tétel, akkor a legkisebb spórolás is számíthat.

Jogosan felmerülhet a kérdés, hogy ilyen árak mellett egy esküvői ruha webáruház hogyan tudja sokkal olcsóbban, akár 40.000-100.000 Ft között kínálni az esküvői ruhákat?

Nos a válasz sokszor a technikai részletekben rejlik és igen egyértelmű. Egy weboldal üzemeltetése manapság már nem kerül sok pénzbe, nincs szükség eladókra, nem kell üzlethelyiség, nem kell nagy raktárkészleteket felhalmozni, nem kell a ruhákat tárolni és ezek bizony-bizony egy cég számára olyan költségek, amiket az eladási árban megfizettetnek a vevőkkel. Egy webáruház esetén ezek mind nincsenek, ezért sokkal költséghatékonyabban tudnak működni.

Általában, mi nők, igen kényesek vagyunk ebben a témában és a legtöbb menyasszony úgy gondolja, hogy a ruha márpedig minden pénzt megér. Ezzel nincs is semmi baj, de az esküvő után a legtöbb menyasszonynak bizony ott porosodik a gyönyörű és drága ruha a szekrény mélyén és nem tud túladni rajta.

Ha reálisabb áron vásárolsz ruhát, nagy valószínűséggel könnyebben is tudsz majd túladni rajta.

Jó-jó, ez eddig ok, de hogyan is lehetne tökéletesen passzoló, pont az én alakomra illő fazonú esküvői ruhát rendelni online?
Ehhez van egy pár jó tippünk, amelyet érdemes megfogadnod és így nem fog csalódást okozni az online menyasszonyi ruha vásárlás:

 1. Ki kell derítened melyik az a fazon, amelyik jól állhat neked!

  Ha tisztában vagy az alkatoddal, akkor igen szerencsés vagy és ezt a pontot könnyedén át is lépheted. Ha azonban nem vagy biztos abban, milyen stílusú ruha állna jól Neked, akkor menj el egy szalonba és próbálj fel 1-2 fazont. Sajnos több helyen, már a próbálásért is kell fizetni, de sok szalonban van nyílt nap például, ahol tudsz érdeklődni.

  Ehhez segítségedre lehet az általunk összeállított kisokos is.

  Sokszor egy webáruházban sokkal többféle fazon elérhető, akár egészen extrémek is. Ha nem átlagos ruhára vágysz, akkor mindenképpen érdemes online keresgélned!rivid_menyasszonyi_ruha_thebridalspark

   

 2. A méreteidet nagyon pontosan meg kell határoznod

  Ahány szabászat és ahány ország, annyi féle méret táblázat létezik, ami eltérhet az itthon megszokottól. Ezért érdemes először pontosan megmérned magad és az alapján választani ki a méretet és azt megrendelni. Ne törődj azzal, ha 36-os elvileg a méreted, és mégis úgy tűnik, hogy 42-est kell rendelned. Ezt egyrészt úgysem tudja meg senki, másrészt ezt egyszerűen fogadd el, hogy azért van, mert az adott szabászatban másképp határozzák meg a méreteket.

  Ha segítségre van szükséged, hogyan kell érteni az egyes adatokat, akkor szerencsére összeállítottunk Neked egy kis puskát, ami segít eligazodni

  Ha túl vékony vagy, esetleg éppen ellenkezőleg, némi súlyproblémával küzdesz, akkor szerencsére bizonyos webáruházak pont Neked nyújthatnak segítséget, mert szélsőségesebb méretek is elérhetőek, mint a megszokott. Így nem kell kellemetlenül érezned magad a ruhapróbán.

   

 3. Ne félj kérdezni, ha valami nem világos a hirdetett termékkel kapcsolatban

  Ha nem találod elegendőnek a ruha mellett feltüntetett leírást, nyugodtan kérdezz! Általában a webáruházak ügyfélszolgálata készséges és szívesen segít, hiszen ez a dolguk. Ér még hülyeséget is kérdezni! Te is jobban jársz, ha kérdezel és a webáruház is. Kialakul a kölcsönös bizalom és csökken a bizonytalanságod.

   

 4. Mindig nézd meg pontosan, hogy milyen garanciát vállal az adott webáruház

  A magyar törvények szerint 14 napos garanciát kell biztosítani. Ezen időszakon belül minden eladó köteles visszavenni a terméket. Amelyik webáruház ezt nem alkalmazza, abban ne bízz meg! 2 hét elegendő lesz arra, hogy átgondold tetszik-e a ruha, valóban erre gondoltál-e.

  Nem kell előleget fizetned, nincs foglalási díj, amelyet elbukhatsz. Egyszerűen, ha meggondoltad magad, vagy nem tetszik a ruha, vagy nem passzol, akkor küldd vissza! Nincs harag,nincs odaveszett pénz.

   

 5. Ha van lehetőség, kérd, hogy szabják méretedre a ruhát

  Bizony létezik olyan menyasszonyi ruha webáruház, ahol még egyedi méretre is kérheted a kiszemelt ruhát. Hát használd ki! Így biztosan nem nyúlsz mellé. Ilyen szolgáltatást kár lenne kihagyni!


+1 tipp: Mindig figyelj oda, hogy időben rendeld meg a kiválasztott ruhát

Általában számolnod kell hosszabb, akár 2-4 hetes gyártási és szállítási idővel, ha online rendelsz esküvői ruhát, ezzel érdemes kalkulálni.

Jó hír az, hogy így azonban házhoz is szállítják Neked, nem kell ezzel bajlódnod.

menyasszonyi_boldog_thebridalspark

Ha mindezt végiggondolod, Te is rá fogsz jönni, hogy az esküvői ruha rendelés online már nem is olyan lehetetlen dolog.

Sőt egy remek lehetőség, ha reális áron szeretnél valami egyedi ruhához hozzájutni.

Jó keresgélést kívánunk!

   

  Ha szeretnél feliratkozni blogunkra, akkor itt megteheted:

  RSS feed 


  Hozzászólások

  Tájékoztatunk, hogy a beküldött hozzászólások áttekintésre kerülnek, mielőtt publikálásra kerülnének.