A nagy koszorúslány ruha választás

A megfelelő koszorúslány ruha kiválasztása legalább annyira kényes téma, mint maga a menyasszonyi ruha megtalálása. Nehéz kérdés és szükséges a megfelelő időt rászánni a témára. Hogyan is álljatok neki a keresgélésnek, mik legyenek a főbb szempontok, ebben próbálunk kicsit segíteni Nektek ebben a cikkben.

 koszoruslany_ruha

Üljetek le egy kávé mellé

Először is hívd össze egy kupaktanácsra a koszorúslányaidat és őszintén beszéljétek meg mik az elképzelések. Neked és nekik is. Sok fölösleges feszültséget elkerülhettek, ha őszintén meghallgatjátok egymás véleményét, hisz bizonyosan nem teljesen egyforma a sítlusotok és ezzel nincs semmi baj.

A közös pontok megtalálása segíteni fog, hogy merre is induljatok. Legyetek nyitottak egymásra. Te vagy a menyasszony, ezért az irányítás a te kezedben van, de azért légy kompromisszum kész, hogy mindenki jól érezze magát és ne keserű szájízzel viselje a kiválasztott ruhát.

koszoruslany-ruha_2

Gyűjts előzőleg inspirációt

Nyugodtan meséld el az elképzeléseidet. Készülj fel esetleg előzőleg és gyűjtsd össze azokat a képeket a közösségi a közösségi médiából, amelyek inspirálnak téged. Közös ötletelés szempontjából is nagyon hasznos lehet. Sokkal könnyebb lesz elindulni valamilyen irányba, ha van már valami elképzelés, amiből rögtön láthatják a koszorúslányok, mire gondolsz, vagy nagyjából mik a terveid.

koszoruslany-ruhak_3

Forrás: Pinterest- “bridesmaid dress”

Határozzátok meg a közös pontokat

  • Szín

Ha van az esküvőnek valamilyen központi, meghatározó színe, akkor nyugodtan válasszátok ezt a koszorúslány ruha alapszínének is. Azonban, ez egyáltalán nem kötelező. Amennyiben van olyan kedvenc, közös szín, ami jobban passzol a csapat egyéniségéhez, akkor inkább amellett döntsetek. Az is lehet, hogy nem lesz ilyen közös pont, de akkor se ess kétségbe. Mi lenne, ha különböző színű, de harmonizáló ruhákat viselnének a lányok? Tök menő! Végre valami más, végre valami egyedi. Álljatok hozzá így. Nincs rossz döntés, ha egységben a női erő.

koszoruslany_ruha-5

      Forrás: Pinterest

  •  Stílus

A ruha stílusa fontos lehet, ha klasszikus, nagyon elegáns esküvőt tervezel, hisz akkor a koszorús lányoknak is muszáj kiöltöznie ennek megfelelően. Ilyenkor érdemes hosszú fazonú ruhát választani, letisztult stílusban.

Viszont, ha esetleg lazább, bohémabb stílus is belefér, akkor nyugodtan lehet pant nélküli, rövid vagy aszimmetrikus fazonú ruhák közül is választani. Az is jópofa megoldás, ha különböző fazonú ruhát választanak a csajok.

barack_koszoruslany_ruha

 Barack színű ruha a theBridalSpark kínálatából

  •  Környezet

Számíthat a döntés során, hogy hol kerül pontosan a Nagy nap megrendezésre. Ha épp egy balatoni vagy szép dimbes-dombos hegyvidéki, erdő közeli vagy  vidéki esküvő lesz, akkor a kényelmes, lágy esésű ruha logikus döntés lehet. A természetesség, könnyedség legyen a kulcsszó. Ha tengerparti esküvőre készülsz esetleg, akkor pedig abszolút lehet bulisabb hangulatú darabokat választani.

  • Esküvő témája

Manapság már többen döntenek úgy, hogy tematikus esküvőt szerveznek. Ilyenkor az adott téma köré szerveződik az egész esemény, így a koszorúslányoknak is ehhez kell alkalmazkodnia. Ez lehet konkrét szín vagy van, aki középkorú hangulatú esküvőre vágyik, de akár Gatsby stílusú esküvőről is hallottunk már 😊

koszoruslany_ruha

Forrás: https://www.chefsatworkny.com

  • Kedvenc márka, üzlet, tervező

Ha van olyan kedvenc üzletetek, ahol szerettek együtt shoppingolni, akkor szervezzetek egy csajos napot és próbáljatok fel különböző ruhákat. Szuper program lesz és bizonyosan jól fogtok szórakozni.

Valószínűleg sokkal könyebb lesz az egész procedúra, ha egy nagy bulinak fogjátok fel és mindannyian bedobjátok az ötleteiteket a közösbe. A cél úgyis összeköt titeket: legyen tiétek a legtutibb koszorúslány ruha idén.

 

Ha szeretnél feliratkozni blogunkra, akkor itt megteheted:

RSS feed 


Hozzászólások

Tájékoztatunk, hogy a beküldött hozzászólások áttekintésre kerülnek, mielőtt publikálásra kerülnének.